Onderhoud & Reparatie

Problemen met je computer? Laat het ons weten, zodat wij actie kunnen ondernemen. Indien mogelijk komen we op locatie langs, stellen we een diagnose en repareren we vervolgens alle problemen. Van hardware problemen tot software configuratie, Weiss Copy & Computer Service lost het op. Indien mogelijk verrichten we de werkzaamheden zelfs op locatie. Als het gaat om arbeidsintensieve of uitgebreide werkzaamheden gaat de computer bij voorkeur mee naar onze eigen serviceruimte.

Weiss Copy & Computer Service werkt alleen op afspraak, dit omdat we het erg belangrijk vinden om voldoende tijd te hebben voor jou. In de huidige tijd zijn computers haast onmisbaar, vandaar dat we streven om reparaties binnen 2 dagen uit te voeren. Dit hangt sterk af van de beschikbaarheid en de levertijd van eventuele onderdelen en/of software.

Bekijk hieronder onze basisdiensten:

Repareren van PC's en Notebooks

Het oplossen van alle voorkomende storingen aan jouw PC en/of Notebooks.

Computer traag? Wij maken het weer sneller!

Ook zo’n hekel aan een trage (of zelfs onbruikbare) computer? Weiss Copy & Computer Service lost dit voor jou op, zodat je weer computer weer vlot loopt.

Het installeren van software

Heb je een nieuwe software aangeschaft en lukt het niet om de software te installeren, dan kunnen wij helpen. Dit geldt voor alle soorten applicatiesoftware en de installatiesoftware voor diverse randapparatuur, zoals printers, camera’s, webcams, bluetooth-verbindingen en pda’s.

Het installeren van internetaansluitingen

Vaste en draadloze internetverbindingen sluiten wij moeiteloos voor je aan, daarnaast configureren we het internet op je computer. Met andere woorden: je kunt meteen aan de slag! Internetaansluitingen op meerdere computers via een router is uiteraard ook mogelijk, net als de levering van @Home en ADSL.

Opschonen en versnellen van jouw PC

Als je enige tijd gebruikt maakt van een computer, dan raakt deze vervuild. Dit komt doordat de computer meerdere (tijdelijke) files aanmaakt. Die vervuiling zorgt voor vertraging. Wij kunnen deze overbodige files lokaliseren en verwijderen. Nadat de computer is opgeschoond, zal je merken dat het weer een stuk sneller werkt. Hoe lang dit duurt? Slechts een uurtje en het probleem is opgelost!

Upgraden van jouw computer

Vind je dat jouw computer nieuwe onderdelen nodig heeft, zodat de computer sneller werkt en weer up-to-date is? Vraag ons om advies, wij hebben de kennis om je de juiste onderdelen aan te raden. Bovendien kunnen wij deze onderdelen inbouwen.

Upgraden doe je door de volgende onderdelen te vernieuwen: