Over Weiss Copy & Computer Service

Weiss Copy & Computer Service is gelegen in Tubbergen. En richt zich op zowel op de particuliere markt als het midden- en kleinbedrijf. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het bouwen, repareren en installeren van personal computers en randapparatuur. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de aanleg, configuratie en beveiliging van ADSL, kabel en (draadloze) netwerken. Mede door deze jarenlange ervaring kunnen wij u een goede service en kwaliteit aanbieden.

Service

Weiss Copy & Computer Service is uw computerleverancier aan huis en staat binnen zijn klantenkring bekend om zijn uitstekende service. Doordat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij u snel en ter plekke van dienst zijn. Heeft u vragen over ons assortiment, de werking van een product of het aansluiten van producten? Wij zijn op de hoogte van de laatste product ontwikkelingen en helpen u dan ook graag verder. Ook voor reparaties van producten die niet door ons zijn geleverd!

Garantie

Bij Weiss Copy & Computer Service kunt u in vertrouwen uw producten aanschaffen. Al onze producten leveren wij volgens de garantievoorwaarden van de leverancier. Dit houdt in dat al onze producten minimaal met een garantietermijn van 12 maanden voorzien zijn. Mocht u problemen hebben met een product dat u bij ons heeft aangeschaft, kunt u hiervan een melding maken door contact met ons op te nemen. Wij halen het product bij u op en zorgen voor de verdere afhandeling met de leverancier. Wanneer u een "eigen merk" computer bij ons koopt is deze standaard voorzien van een twee jaar durende garantie.

Privacy

Weiss Copy & Computer Service staat ervoor garant dat wij zorgvuldig met uw data en gegevens omgaan. Wij behandelen uw data vertrouwelijk. Wanneer wij uw data overzetten wordt dit naderhand weer verwijderd van onze backup-systeem.